Αρθρογραφία

business-cards-dos

Η επαγγελματική σας κάρτα αντανακλά την εταιρεία σας και είναι ένα σπουδαίο εργαλείο marketing. Είναι το πρώτο πράγμα που λαμβάνει κάποιος από εσάς και η πρώτη σας ευκαιρία να κάνετε εντύπωση.
Ας δούμε λοιπόν τα πρέπει και τα δεν πρέπει των επαγγελματικών καρτών:

Πρέπει

  • Να έχει απλότητα: Επιλέξτε ευανάγνωστη γραμματοσειρά και κλασσικό μέγεθος. Αν κινείστε σε παραδοσιακούς κλάδους όπως Συμβουλευτική, Οικονομικά, Νομικά, αποφύγετε τα έντονα χρώματα και επιλέξτε ανοιχτόχρωμο φόντο και σκούρο χρώμα γραμματοσειράς. Αν όμως είστε καλλιτέχνης ή κινείστε στο χώρο της μόδας, μια πιο χρωματιστή κάρτα θα αναδείξει τη δημιουργική σας πλευρά.
  • Να γράψετε στο πίσω μέρος της κάρτας: Αν δραστηριοποιείστε και σε άλλες χώρες, χρησιμοποιείστε το πίσω μέρος της κάρτας για να γράψετε τα στοιχεία σας σε άλλη γλώσσα.
  • Σωστές πληροφορίες: Το όνομα, ο τίτλος σας, η επωνυμία της εταιρείας σας, το λογότυπο, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και το τηλέφωνό σας θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρονται στην κάρτα σας. Αν υπάρχει χώρος μπορείτε να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση της εταιρείας σας, την ιστοσελίδα και το κινητό σας τηλέφωνο.

Δεν πρέπει

  • Μην την κάνετε φτηνή: Μην επιλέξετε λεπτό, φτηνό χαρτί. Θα κάνετε τον παραλήπτη να αναρωτιέται για την ποιότητα των υπηρεσιών σας.
  • Μην επιλέξετε έτοιμα εικονίδια αντί για logo: Αν δεν διαθέτετε ένα λογότυπο καλύτερα να μην βάλετε τίποτα.
  • Μην δίνετε τις παλιές σας κάρτες: Αν σας έχουν τελειώσει οι κάρτες και πρέπει να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση, είναι πιο ειλικρινές να πείτε ότι έχουν εξαντληθεί παρά να δώσετε κάτι που αναφέρει παλιά διεύθυνση ή τηλέφωνο. Εναλλακτικά, μπορείτε να κρατήσετε το email τους και να τους στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας άμεσα.
Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

powered-by-logo  Κατασκευή ιστοσελίδων Dizzain  Copyright © Exelixis. All Rights Reserved.