ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε νέο κύκλο επιδοτούμενων σεμιναρίων με επιταγές κατάρτισης με στόχο την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους προσόντων.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης και της συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης, η ΕΣΗΕΑ θα καταβάλει στους ανέργους, που θα καταρτιστούν εκπαιδευτικό επίδομα. Το ωριαίο κόστος εκπαιδευτικού επιδόματος ανά ωφελούμενο είναι 5€ και το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα 1.500€.

Ωφελούμενοι από τη δράση είναι άνεργοι δημοσιογράφοι μέλη της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ.), της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.Σ.Π.Η.Τ.), της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος – Εύβοιας (Ε.Σ.Η.Ε.Θ.ΣΤ.ΕΛ.Ε.), και της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.) που θα επιλεγούν και θα εγγραφούν από την ΕΣΗΕΑ στο Μητρώο Ωφελουμένων με συγκεκριμένα κριτήρια (ηλικία και διάρκεια ανεργίας) μέσω μοριοδότησης, αφού υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, στην ειδική ιστοσελίδα της δράσης.

Θεματική ενότητα: Αγροτικά, Οικονομία-Διοίκηση, Παιδαγωγικά, Περιβάλλον, Ενέργεια, Μεταποίηση-Εμπόριο, Πολιτισμός-Αθλητισμός-Επικοινωνίες, Τεχνικά-Μεταφορές, Υγεία-Πρόνοια-Κοινωνική Φροντίδα

Περιφέρειες: Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης

 

Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

powered-by-logo  Κατασκευή ιστοσελίδων Dizzain  Copyright © Exelixis. All Rights Reserved.