ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΑΣΕΠ η προκήρυξη 6Κ/2014 (ΦΕΚ 18/16-12-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) η οποία αφορά την πρόσληψη 30 θέσεων μονίμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Στατιστική Αρχή σε διάφορες περιφέρειες της Ελλάδας, η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά στις 2 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και λήγει τη 16η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών πρέπει να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Α.Σ.Ε.Π. αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε΄ της προκήρυξης.

Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής της. Παράλληλα η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται σε εκτυπώσιμη μορφή η οποία υπογεγραμμένη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την προκήρυξη
6Κ/2014
Κατηγορία Π.Ε.
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα, Τ.Κ. 115 10

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 24ης Φεβρουαρίου 2015, ημέρας Τρίτης.

Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

powered-by-logo  Κατασκευή ιστοσελίδων Dizzain  Copyright © Exelixis. All Rights Reserved.