ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Από 4 Φεβρουαρίου 2015 η υποβολή αιτήσεων της προκήρυξης 7Κ/2014 (ΦΕΚ 19/23-12-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) η οποία αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου-ειδικότητας Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.


Οι υποψήφιοι που κατέχουν τα απαραίτητα γενικά και ειδικά προσόντα διορισμού πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr) . Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ΄ της προκήρυξης έως τη 18η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τετάρτη.
Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλεται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής της. Παράλληλα η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται σε εκτυπώσιμη μορφή η οποία υπογεγραμμένη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στην διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την προκήρυξη
7Κ/2014
Κατηγορία Δ.Ε.
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα, Τ.Κ. 115. 10

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 24ης Φεβρουαρίου 2015, ημέρας Τρίτης.

Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

powered-by-logo  Κατασκευή ιστοσελίδων Dizzain  Copyright © Exelixis. All Rights Reserved.