ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ VOUCHER ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ AEI-TEI

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 EXELIXIS στα πλαίσια της Δράσης «ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ AEI & ΤΕΙ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ» είναι ήδη έτοιμο για την υλοποίηση των προγραμμάτων Voucher των αποφοίτων ΑΕΙ – ΤΕΙ τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι συνεργαζόμενες με το Κε.Δι.Βι.Μ.2 EXELIXIS επιχειρήσεις καλύπτουν όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας ώστε κάθε καταρτιζόμενος να πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση, εφόσον το επιθυμεί, σε επιχείρηση παρεμφερή με το αντικείμενο σπουδών του.
Τα προγράμματα μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν είναι συνολικής διάρκειας 600 ωρών με 120 ώρες θεωρητική κατάρτιση και 480 ώρες πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 2.400€ το οποίο θα δοθεί σε δύο δόσεις:

  1. Α’ Δόση ύψους 480,00€ μετά την ολοκλήρωση των 120 ωρών θεωρίας
  2. Β’ Δόση ύψους 1.920,00€ μετά την ολοκλήρωση των 480 ωρών της πρακτικής άσκησης

Πληροφορίες για τα προγράμματα κατάρτισης που θα υλοποιήσει το Κε.Δι.Βι.Μ.2 EXELIXIS μπορούν να πάρουν όσοι επιθυμούν από:

  • www.exelixis.edu.gr
  • www.facebook.com/exelixis.edu.gr
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 24410-40050
  • Whats’ up: 6987-506007
Γραφτείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για προγράμματα ανέργων και επιχειρήσεων
 
 
 
 
 
 
 
 
logos-bottom
eyc horizontal s

powered-by-logo  Κατασκευή ιστοσελίδων Dizzain  Copyright © Exelixis. All Rights Reserved.